ALKÜ’DE MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARI EĞİTİMİ VERİLDİ.

• 28 Mayıs, 2024
ALKÜ’DE MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARI EĞİTİMİ VERİLDİ.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından İdari personele yönelik “Microsoft Office Kullanımı ve Uygulamalı Eğitimi” konulu eğitim semineri verildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), büyümesi ve gelişmesini her alanda sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor. İdari ve akademik personel sayısında da sürekli büyüyen ALKÜ, personellerin hizmet için eğitimlerini de yapıyor. Son olarak ALKÜ Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Microsoft Office Kullanımı ve Uygulamalı Eğitimi” konulu eğitimine ALKÜ’de görev yapan idari personel katıldı. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personellerinden Mühendis Evren AYDIN ve Mühendis Celal Faruk ERCENGİZ tarafından verilen eğitimlerde idari personele konu ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Eğitimler word, excell ve powerpoint konularında soru-cevap yöntemiyle devam etti. Eğitimlere katılan personele katılım belgesi takdim edildi.