ALKÜ’DE SATIN ALMA İŞLEMLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

• 25 Eylül, 2024
ALKÜ’DE SATIN ALMA İŞLEMLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından idari personele yönelik “Satın Alma İşlemleri” konulu eğitim semineri verildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), büyümesi ve gelişmesini her alanda sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor. İdari ve akademik personel sayısında da sürekli büyüyen ALKÜ, personellerin hizmet içi eğitimlerini de yapıyor. Son olarak ALKÜ Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Satın Alma İşlemleri” konulu eğitime ALKÜ’de görev yapan idari personeller katıldı. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından Şube Müdürü Süleyman ÇOBAN tarafından verilen eğitimde idari personele konu ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Eğitim soru-cevap yöntemiyle devam etti.