Sürekli İşçi Alımları Çerçevesinde 18-23 Mart 2020 Tarihleri Arasında Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Aracılığı ile Başvuruları Alınan Adaylara İlişkin Listeler

Üniversitemiz tarafından Sürekli İşçi alımları çerçevesinde 18-23 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) aracılığı ile başvuruları alınan adaylara ilişkin nihai listeler belirlenmiştir.

Temizlik Personeli (3 adet) aday listesi için TIKLAYINIZ

Güvenlik Personeli (5 adet) aday listesi için TIKLAYINIZ

- Müracaatta bulunan adaylar arasından 09.04.2020 tarihinde noter huzurunda kura usulü ile her unvan sayısının 4 (dört) katı kadar asil ve 4 (dört) katı kadar yedek aday belirlenecektir.

- Noter tarafından belirlenecek asil ve yedek aday listeleri ile sözlü sınava ilişkin bilgiler (sınav tarihi, yeri vs.) Üniversitemiz https://www.alanya.edu.tr/ web adresinden yayımlanacaktır.

Not:

- Covid-19 salgınına ilişkin tedbirler kapsamında Noter tarafından gerçekleştirilecek olan kura çekimini izlemeye gelen adaylar, kura salonuna alınmayacaklardır.

- Sürece ilişkin değişiklikler olması durumunda internet sitemizden duyurulacaktır.

• 01 Nisan, 2020