ALKÜ’LÜ PERSONELLERE EĞİTİMLER SÜRÜYOR

• 02 Nisan, 2024
ALKÜ’LÜ PERSONELLERE EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından İdari personele yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”  konulu eğitim semineri başlattı.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), büyümesi ve gelişmesini her alanda sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor. İdari ve akademik personel sayısında da sürekli büyüyen ALKÜ, personellerin hizmet içi eğitimlerini de yapıyor. Son olarak ALKÜ Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” eğitimine ALKÜ’de görev yapan idari personel katıldı. ALKÜ Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürü Hatice Yalçın tarafından verilen eğitimlerde idari personelin konu ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Eğitimler, yazışma konularında merak edilenlerde soru-cevap yöntemiyle devam etti. 1 Nisan 2024 tarihine kadar sürecek eğitimlere katılan personele Şube Müdürü Hatice Yalçın tarafından katılım belgesi takdim edildi.