4/D Sürekli İşçi Personel Alımı Sözlü Sınav Sonuçları (13.04.2020)

4/D SÜREKLİ İŞÇİ PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI(13.04.2020)

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi kapsamında, Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek sürekli işçi alımı ile ilgili başvuru değerlendirme ve sözlü sınav süreçleri tamamlanmış olup, sonuçlar aşağıda belirtilmiştir.

Sonuçlar için tıklayınız.

Not: Bu ilan tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

ASIL ADAYLARIN MÜRACAATLARI:

Başlangıç : 14 Nisan 2020 Salı (Mesai başlangıcı)

Bitiş : 16 Nisan 2020 Perşembe (Mesai bitimi)

ASIL ADAYLARIN MÜRACAATLARINDA TESLİM ETMESİ GEREKEN BELGELER:

1. Başvuru şartlarında talep edilen belgelerin asıl nüshaları.

2. Tek Hekim Raporu ( Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi kadrosunda görev yapabilir ifadesinin yer aldığı Sağlık Raporu )

3. Adli Sicil Kaydı (e-Devlet üzerinden alınabilir)

4. Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

5. Vesikalık fotoğraf (3 adet)

6. Nüfus cüzdanı fotokopisi

7. Diploma fotokopisi

8. Silahlı Güvenlik Sertifikası (Güvenlik Görevlileri için)

9. 4/D Sürekli İşçi İş Sözleşmesi (Personel Daire Başkanlığında Müracaat sırasında şahsen imzalanacaktır.)

YERLEŞTİRME İŞLEMİ:

• Asıl olarak ilan edilen adayların, müracaat başlangıç-bitiş tarihleri içerisinde yukarıda belirtilen evraklarla birlikte Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

• Asıl olarak ilan edildiği halde süresi içerisinde istenen evraklarla müracaat etmeyenler,

• İlanda belirtilen şartları taşımadığı tespit edilenler (Bu durumda adaylar hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilerek yasal takibat başlatılacaktır.)

• Bu durumda sırasıyla yedek adaylar çağrılacaktır.

İlan olunur.

• 14 Nisan, 2020