ALKÜ’DE ÖĞRENCİ İŞLERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIMI EĞİTİMİ VERİLDİ.

• 11 Haziran, 2024
ALKÜ’DE ÖĞRENCİ İŞLERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANIMI EĞİTİMİ VERİLDİ.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından İdari personele yönelik “Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Kullanımı” konulu eğitim semineri verildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), büyümesi ve gelişmesini her alanda sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor. İdari ve akademik personel sayısında da sürekli büyüyen ALKÜ, personellerin hizmet için eğitimlerini de yapıyor. Son olarak ALKÜ Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Kullanımı” konulu eğitimine ALKÜ’de görev yapan idari personeller katıldı. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personelleri tarafından verilen eğitimlerde idari personele konu ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Eğitimler Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden soru-cevap yöntemiyle devam etti.